Mijn favorieten

Aankoopmakelaar

 
Wat is jouw droomhuis? Een appartement in het stadscentrum van Meppel met alle voorzieningen dichtbij, een royaal vrijstaande woning in de nieuwe wijk of een knus huis met alle rust, afgelegen tussen de weilanden in de regio? Wat het ook mag zijn: het moet goed voelen. Het huis van jouw dromen is een weerspiegeling van uw identiteit. Waar je na een dag werken fijn thuis komt, waar de regen tegen de ramen mag kletteren, maar het toch altijd warm is. Dát is thuis.
 
Woonwensen
Wij denken mee over de vraag welk huis past bij jouw woonwensen, met altijd een breed aanbod ‘vers van de pers.’ Door onze kennis en ervaring kan dit wijzen op huizen waar je zelf misschien nooit aan zou denken, maar die toch jouw ‘nieuwe thuis’ kunnen zijn. Wij nemen je graag mee op deze zoektocht. Snuif de sfeer op, zet je zintuigen op scherp. Laat een nieuwe deur opengaan. In Meppel of daarbuiten…
 
Kennis van de markt
Het kopen van een huis kan ook een heel complex proces zijn. Met onze zakelijke kennis van het kopen van een huis werken wij verhelderend en spelen flexibel in op de markt in Meppel en de verdere regio. Zoveel huizen, zoveel keuzes te maken. Geen poespas: we komen ter zake en maken de juiste strategische keuzes. Uiteraard allemaal in goed overleg. Aan ons heb jij de juiste sparringpartner.