Mijn favorieten

Aankoopmakelaar

 
Wat is uw droomhuis? Een appartement in het stadscentrum van Meppel met alle voorzieningen dichtbij, een royaal vrijstaande woning in de nieuwe wijk of een knus huis met alle rust, afgelegen tussen de weilanden in de regio? Wat het ook mag zijn: het moet goed voelen. Het huis van uw dromen is een weerspiegeling van uw identiteit. Waar u na een dag werken fijn thuis komt, waar de regen tegen de ramen mag kletteren, maar het toch altijd warm is. Dát is thuis.
 
Woonwensen
Wij denken mee over de vraag welk huis past bij uw woonwensen, met altijd een breed aanbod ‘vers van de pers.’ Door onze kennis en ervaring kan dit wijzen op huizen waar u zelf misschien nooit aan zou denken, maar die toch uw ‘nieuwe thuis’ kunnen zijn. Wij nemen u graag mee op deze zoektocht. Snuif de sfeer op, zet uw zintuigen op scherp. Laat een nieuwe deur voor u opengaan. In Meppel of daarbuiten…
 
Kennis van de markt
Het kopen van een huis kan ook een heel complex proces zijn. Met onze zakelijke kennis van het kopen van een huis werken wij verhelderend voor u en spelen flexibel in op de markt in Meppel en de verdere regio. Zoveel huizen, zoveel keuzes te maken. Geen poespas: we komen ter zake en maken de juiste strategische keuzes. Uiteraard allemaal in goed overleg met u als koper. Aan ons heeft uw de juiste sparringpartner.