Aankopen

Jullie het huis
Weide Makelaars

Je woning verkopen, dat geef je niet zomaar uit handen. Allerlei vragen komen bij je op. Hoe bereik ik geïnteresseerden? Hoe krijg ik de maximale prijs mét de beste voorwaarden? Zie ik geen zaken over het hoofd? En ook niet onbelangrijk: hoe krijg ik alles afgestemd op de overgang naar mijn nieuwe woning?

Wij helpen je graag. Met onze vakkennis en expertise als makelaar in Meppel vormen wij de verbindende schakel in het hele proces. Van beginnende verkoopplannen tot en met de uiteindelijke sleuteloverdracht aan de nieuwe bewoners; wij doen waar we goed in zijn. Zo ben je gegarandeerd van zekerheid, duidelijke taal én ervaren vakmanschap. 

Meer over ons Afspraak maken

stappenplan
Ons team

Jij jouw
huis goed in beeld,
Weide styling

Jij jouw
huis goed in beeld,
Weide styling

Er is maar 1 kans voor een eerste indruk! De foto’s van jouw huis zijn vaak het eerste contactmoment met een potentiële koper. Om jouw huis in het geheugen van potentiële kopers te verankeren, is het belangrijk dat we de juiste ‘touch’ geven aan jouw huis.

Wij werken daarom met een vaste styliste. Een goed gestyled huis of appartement doet wonderen voor de verkoop. Onze styliste geeft advies hoe we jouw thuis het beste in kunnen richten, waarna we de mooiste foto’s kunnen maken voor onze website en Funda. Een aanrader!

Meer over ons Afspraak maken

reageren

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Stuur ons een bericht

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Wat is mijn huis waard?

Direct berekenen