Mijn favorieten

Onze medewerkers

Jan Weide Makelaars

Jan Weide
Jan Weide
Makelaar o.g.
0522-259900
Jan Weide is makelaar en eigenaar van Jan Weide Makelaars. Jan is sinds 1977 een bekende naam in Meppel en omstreken. Zijn persoonlijke aanpak, bereikbaarheid en betrokkenheid worden gewaardeerd. Ook buiten kantoortijden… Jan heeft een groot netwerk en is door zijn jarenlange ervaring optimaal op de hoogte van de lokale markt.
Marsha Donker
Marsha Donker
Assistent Makelaar
0522-259900
Marsha Donker is assistent makelaar. Marsha vindt het fijn om mensen verder te helpen. ‘Het is een blije gebeurtenis, een belangrijk punt in hun leven. Het is mooi om daarbij betrokken te zijn en mensen te adviseren om de beste keuzes te maken.’
Ellen van Buiten
Ellen van Buiten
Commercieel medewerkster
0522-259900
Ellen van Buiten is commercieel medewerker. Ze is de efficiënte schakel tussen makelaarskantoren, toeleveranciers, verkopers en kopers door middel van telefoon, agendabeheer en planning. Ellen is simpel gezegd een kei in het plannen en organiseren.
Jolein Steenbergen
Jolein Steenbergen
Commercieel medewerkster
+31 522 25 99 00
Jolein Steenbergen! Wanneer u belt, mailt of langskomt, is de kans groot dat u haar daadwerkelijk spreekt of treft! Jolein heeft stage bij ons gelopen en mocht daarna blijven. Wat Jolein leuk vindt aan de makelaardij, is vooral de afwisseling in werkzaamheden. Sinds kort volgt ze ook de Makelaarsopleiding.