Mijn favorieten

Huis verkopen

Je woning verkopen, dat geef je niet zomaar uit handen. Allerlei vragen komen bij je op. Hoe bereik ik geïnteresseerden? Hoe krijg ik de maximale prijs mét de beste voorwaarden? Zie ik geen zaken over het hoofd? En ook niet onbelangrijk: Hoe krijg ik alles afgestemd op de overgang naar mijn nieuwe woning?
 
Wij helpen je graag. Met onze vakkennis en expertise vormen wij de verbindende schakel in het hele proces. Van beginnende verkoopplannen tot en met de uiteindelijke sleuteloverdracht aan de nieuwe bewoners; wij doen waar we goed in zijn. Zo ben je gegarandeerd van zekerheid, duidelijke taal én ervaren vakmanschap. 
 
Goede presentatie
Wij hebben standaard meer dan honderd woningen in de verkoop. En een huis kopen valt of staat met een hele goede presentatie. Laten we nu dát  best goed doen... Onze professionele 360 graden foto’s of plattegronden geven mensen net even dat duwtje in de rug om te gaan kijken.
 
Jan Weide makelaars:
 
  • Behartigt de belangen van jou als verkoper
  • Adviseert over de beste vraagprijs
  • Zorgt voor zoveel mogelijk kijkers
  • Probeert een realistische verkoopprijs te krijgen
  • Helpt bij de notariële afhandeling
Nieuwsgierig hoe wij ook jou kunnen helpen? Maak vrijblijvend kennis met ons onder het genot van een kop koffie. Breng je wensen op tafel en we bekijken jouw huis. Voelt het goed?  Dan kun je recht met ons in zee.