Mijn favorieten

Huis verkopen

Uw woning verkopen, dat geeft u niet zomaar uit handen. Allerlei vragen komen bij u op. Hoe bereik ik geïnteresseerden? Hoe krijg ik de maximale prijs mét de beste voorwaarden? Zie ik geen zaken over het hoofd? En ook niet onbelangrijk: Hoe krijg ik alles afgestemd op de overgang naar mijn nieuwe woning?
 
Wij helpen u graag. Met onze vakkennis en expertise vormen wij de verbindende schakel in het hele proces. Van beginnende verkoopplannen tot en met de uiteindelijke sleuteloverdracht aan de nieuwe bewoners; wij doen waar we goed in zijn. Zo bent u gegarandeerd van zekerheid, duidelijke taal én ervaren vakmanschap. 
 
Goede presentatie
Wij hebben standaard meer dan honderd woningen in de verkoop. En een huis kopen valt of staat met een hele goede presentatie. Laten we nu dát  best goed doen... Onze professionele 360 graden foto’s of plattegronden geven mensen net even dat duwtje in de rug geven om te gaan kijken.
 
Jan Weide makelaars:
 
  • Behartigt de belangen van u als verkoper
  • Adviseert over de beste vraagprijs
  • Zorgt voor zoveel mogelijk kijkers
  • Probeert een realistische verkoopprijs te krijgen
  • Helpt bij de notariële afhandeling
Nieuwsgierig hoe wij ook u kunnen helpen? Maak vrijblijvend kennis met ons onder het genot van een kop koffie. Breng uw wensen op tafel en we bekijken uw huis. Voelt het goed?  Dan kunt u recht met ons in zee.
 
‘Heldere en duidelijke communicatie. Jan Weide kent de lokale markt goed en geeft eerlijk en goed advies. Kortom, zeer tevreden.’
(bron: Funda)